Wie en wat is Cultuur023

Cultuuragenda Haarlem

Actueel en volledig overzicht

Kunst en cultuur is in Haarlem bijna op elke straathoek te zien en te beleven. Bij Cultuur023 kan je zien hoe rijk en cultureel divers jouw buurt is. Ieder moment opent er dichtbij een culturele organisatie de deuren voor jou. Van beeldende kunst tot theater en verhalen vertellen. Van expositieruimtes tot podia en buurtinitiatieven. Van films tot literatuur en erfgoed. Wil je op culturele ontdekkingstocht door Haarlem?
Check dan hier het programma van de kleinere Haarlemse culturele organisaties!

Criteria aanbod op Cultuur023 

Criteria aanbod op Cultuur023 

Cultuur023 is een online agenda met het aanbod van kleinere en middelgrote culturele podia*, instellingen en makers in Haarlem en directe omgeving. Het culturele aanbod in Haarlem is groot en divers. Cultuur023.nl laat zien dat er meer te beleven is op cultuurgebied dan de bekende podia en musea en dat het cultuuraanbod ook buiten het centrum van Haarlem is te vinden.

Culturele organisaties met een publiek toegankelijk cultureel programma kunnen hun programma aanmelden. Belangrijk daarbij is dat: 

De inschrijving voldoet aan de aanlevervoorwaarden:

*met kleine en middelgrote culturele podia bedoelen wij instellingen, die te klein zijn om mensen in loondienst te hebben voor zaken als PR en marketing, programmering, facilitaire zaken en meer. 


Meer dan 40 Haarlemse cultuurlocaties