TheaterTapas

TheaterTapas

TheaterTapas

Tijd

vrijdag 24 nov 
19:00 – 20:30

Website

Meer info & tickets

Zie locatie

Locatie

Verhalenhuis Haarlem
Van Egmondstraat 7, Haarlem

Evenement Type

Heerlijk 3 gangen walking dinner en 2 gangen theater

Vorig seizoen waren beide TheaterTapas avonden binnen enkele dagen uitverkocht, daarom nu opnieuw vijf avonden in Verhalenhuis Haarlem: TheaterTapas! Twee overheerlijke theatervoorstellingen om over na te praten, omlijst door een drie gangen tapasdiner (met vegetarische optie) in de vorm van een walking dinner.

VALENTINA – Caroline Moezelaar (duur: 30 minuten)
Een luchtige kleinkunstvoorstelling over het levenslied van een niet-moeder, een zoektocht naar de betekenis van het niet-moeder-zijn. Het is een persoonlijk verhaal en tegelijkertijd toch zo universeel dat het raakt aan existentiële facetten. Er zijn vele niet-moeders met uiteenlopende verhalen. Verhalen die verteld mogen worden. Zeker in een wereld waarin moeder-zijn toch nog steeds de norm is en een wereld die ogenschijnlijk ook nog maakbaar lijkt.

Marie Maanlicht zingt liedjes die het daglicht niet verdragen (duur: 30 minuten)

In jazzy kleinkunstliedjes bezingt Marie Maanlicht de dingen die haar ’s nachts wakker houden. Want ’s nachts komt alles tot leven, zelfs dat wat overdag niet eens bestaat. Van angst voor de jazzpolitie tot voldoen aan de standaarden van de moedermaffia tot balen over een blunder eerder die dag.

Goudeerlijke liedjes die soms pijnlijk herkenbaar zijn, soms angst inboezemen en soms een glimlach op je gezicht toveren.

Toegang: €25

Kaart wordt geladen…