[Cultuurtuin] Peter Lusse – a sixties day out

[Cultuurtuin] Peter Lusse – a sixties day out

[Cultuurtuin] Peter Lusse – a sixties day out

Tijd

zondag 26 nov 
15:30

Website

Meer info & tickets

Zie locatie

Locatie

Verhalenhuis Haarlem
Van Egmondstraat 7, Haarlem

Evenement Type

Met ’the one and only band’ terug naar de sixties

Met veel humor, wat zelfspot en uiteraard swingende nummers neemt Peter met zijn 8 koppige band je mee op een muzikale reis door de jaren zestig met nummers van ondermeer Neil Sedaka, the Four Seasons, The Seekers, Barry Manilow en Gilbert O’Sullivan.

Dat waren mooie jaren, de sixties! Een historische periode waarin afgerekend werd met het juk van de oudere generaties. De jongeren van toen hebben hun ‘eigen wereld’ gecreëerd. Ketens werden afgeworpen, Horizons werden verbreed, er werd geëxperimenteerd, en de vrije liefde was een feit! Dit vinden we terug in de pakkende muziek uit die periode die tot vandaag nog swingt en ongekend populair is, zelfs onder de jongere generaties. De jaren zestig waren fenomenaal en de muziek heeft indruk gemaakt!

Dit fenomeen wordt weer tot leven gewekt op het podium waarmee Peter Lusse met de gepassioneerde band ‘The One And Only’ het publiek mee terug neemt naar die roerige jaren. De show zelf is een mix van cabaret en spetterende muziek van met ‘veel plezier’ maken op het podium als uitgangspunt!

Toegang: €5

Kaart wordt geladen…